Bedrijfsapplicaties

Web-applicaties

Digitalisering voor ondernemers

De web-applicaties die wij maken zijn tools die helpen bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit kunnen complexe website functionaliteiten zijn zoals een of een offerte calculator of een eigen boekingssysteem. Maar jullie kunnen ook denken aan opzichzelfstaande applicaties voor klanten of werknemers. Denk hierbij aan een klantportaal of het digitaliseren van formulieren.    

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een lijst samengesteld met een aantal veel voorkomende oplossingen die wij bieden:

• Digitaliseren van formulieren.
• Klant en werknemer portalen
• Complexe website functionaliteiten 
• Workflow ondersteuning

R

Lage Ontwikkelkosten

R

Altijd Up-To-Date

R

Altijd en Overal Beschikbaar

R

Voor Elk Device

R

Flexibel & Snel

R

De Nieuwste Functionaliteiten

R

Veilige Data Opslag

R

Goede Support

Wat is een web-applicatie?

Een korte uitleg

Een web applicatie is een programma dat online op een webserver draait en door de gebruiker te bedienen is via de webbrowser. Een enorm voordeel van een web applicatie is dat er geen software op de desktop geïnstalleerd hoeft te worden. De gebruiker beschikt altijd over de nieuwste versie van de web applicatie. Daardoor hoeven er ook nooit updates van de web applicatie gedownload te worden. Een ander groot voordeel is dat de gebruiker van de web applicatie overal ter wereld (samen) kan werken. 

Stel een vraag 

Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

5 + 3 =