Website voor VVva

Het verhaal van…

Vereniging Vrienden van Archeon

Voor de Vereniging Vrienden van Archeon hebben wij een gloednieuwe website gebouwd ter vervanging van de voorganger. De oude website voorzag nog in de functie om de leden en vrijwilligers te voorzien van informatie, echter was het daar ook mee gezegd. De sterk verouderde lay-out was niet meer van deze tijd. Om nieuwe leden aan te trekken moet er ook online aansluiting worden gevonden met jongere doelgroepen.

Tot op de dag van vandaag doen wij het beheer voor de Vereniging Vrienden van Archeon om ervoor te zorgen dat de website altijd en overal in topvorm is!

R

Vervanging huidige website

De sterk verouderde website is vervangen voor een geheel nieuw design, nieuwe content en nieuwe functionaliteiten.

R

Desktop, mobiel & tablet

De website is helemaal geoptimaliseerd voor het gebruik op verschillende apparaten. De website past zich automatisch aan.

R

Intergraties

Geintergreerd met verschillende systemen zoals een ticketingsysteem, e-mail marketing en een contactformulier.

R

Beheer

Naast het bijhouden van updates en back-ups aan de achterkant voeren wij ook gewenste wijzigingen door aan de voorkant.

Wat zegt de klant?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

VLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse viverra sapien nec pellentesque malesuada. Maecenas eget ipsum tortor. Sed tempor sed ex ut ullamcorper. Fusce vel arcu iaculis, ornare odio quis, fringilla ipsum. Mauris vestibulum dignissim metus, at tincidunt mauris tincidunt et. Sed eget ante iaculis, pellentesque mi et, fermentum odio. Aliquam et varius lorem. Maecenas eget velit ante. Pellentesque tincidunt tristique nunc sit amet tristique.