Over ons

Ons Verhaal…

De verbindingen tussen techniek en creativiteit

Het  wordt steeds belangrijker voor bedrijven om de zichtbaarheid op het internet te verbeteren en te vergroten. Er zijn veel manieren om dit te bereiken en dat er veel kansen liggen is zeker. Met veel passie en enthousiasme werken wij keihard om deze kansen voor ondernemers te verzilveren. 

We werken als team van freelancers en hebben ervaring op meerdere vlakken. Door deze brede ervaring kunnen we op meerdere IT vraagstukken een antwoord geven. Het streven is ook altijd om een relatie aan te gaan voor de lange termijn.

Ons contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail, skype en telefoon.

  Proces & workflow

  Om te komen tot een goed resultaat is het van belang om vanaf het begin af aan de verwachtingen duidelijk te hebben. Zodra het helemaal duidelijk is wat het doel is van de website kunnen we aan de slag.

  U

  Kennismaking

  Tijdens de kennismaking zal al grotendeels worden bepaald welke richting we op willen.

  l

  Ontwerp

  Er zullen meerdere ontwerpen worden besproken waaruit een keuze gemaakt kan worden.

  Ontwikkeling

  Het door u gekozen ontwerp zal tot een volledige website worden ontwikkeld

  Beheer

  Alles wat betrekking heeft op het up-to-date en relevant houden van uw online omgeving.

  Klaar om te starten?

  Begin met het verkennen van de mogelijkheden 

  Hartstikke leuk dat je de online uitstraling van jullie organisatie wilt verbeteren. Wij raden aan om samen met ons de mogelijkheden te verkennen in een kennismakingsgesprek. Met onze ervaring en expertise zijn wij in staat om goed met jullie mee te denken. Gezamenlijk zullen we een inschatting gaan maken welke functionaliteiten voor jullie essentieel zijn en wat overbodig is. 

  Stel een vraag 

  Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

  11 + 14 =