Website voor Interhof

Het verhaal van…

Interhof

Interhof is een gloednieuw bedrijventerrein wat bestaat uit 23 hoogwaardige bedrijfsunits. In de bouwfase kwamen de initiatiefnemers met het goede idee om een website te laten bouwen. De website moest een overzichtelijk en informatief karakter krijgen om de verkoop van de bedrijfsunits te stimuleren. Het geheel van structuur, huisstijl, lay-out en content is volledig door ons gemaakt.

Een extra functionaliteit van de website is het achterliggende VVE portaal. Het portaal geeft de eigenaren transparanter inzicht in het VVE beheer, zowel financieel als technisch.

Tot op de dag van vandaag doen wij het beheer voor Interhof om ervoor te zorgen dat de website altijd en overal in topvorm is!

R

Totaal nieuwe website

Van huisstijl, webdesign tot aan de content. De gehele online positionering is door Webko bedacht en ontwikkeld.

R

Desktop, mobiel & tablet

De website is helemaal geoptimaliseerd voor het gebruik op verschillende apparaten. De website past zich automatisch aan.

R

Intergraties

Geintergreerd met verschillende systemen zoals een ticketingsysteem, e-mail marketing en een contactformulier.

R

Portaal

Portaal waarbij de eigenaren een transparanter inzicht krijgen in het VvE beheer, zowel financieel als technisch.

Wat zegt de klant?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse viverra sapien nec pellentesque malesuada. Maecenas eget ipsum tortor. Sed tempor sed ex ut ullamcorper. Fusce vel arcu iaculis, ornare odio quis, fringilla ipsum. Mauris vestibulum dignissim metus, at tincidunt mauris tincidunt et. Sed eget ante iaculis, pellentesque mi et, fermentum odio. Aliquam et varius lorem. Maecenas eget velit ante. Pellentesque tincidunt tristique nunc sit amet tristique.